Aanpak

 

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers of organisaties zoals gemeenten en bankinstellingen die belang hebben bij een gedegen advies en concrete ondersteuning over het bedrijf waarbij zij zijn betrokken. Over het algemeen zijn dit kleinere bedrijven, bedrijven waarin de ondernemer de spil is. Professionele aanpak

Een ondernemer wacht over het algemeen lang voor hij hulp inroept, dat is nu eenmaal ondernemers ‘eigen’. Het is dan vaak de accountant of de bankier die de ondernemer aanspoort om extern advies te vragen of de weg wijst naar financieringsregelingen vanuit de overheid.

BTBedrijfsadvies heeft als doel snel vast te stellen wat de financiële positie is van de onderneming, te bepalen welke toekomstmogelijkheden er zijn en vast te stellen welke randvoorwaarden moeten worden ingevuld om tot een gezonde bedrijfsvoering te komen. Daarbij wordt vanzelfsprekend overleg gevoerd met relevante en vaak al betrokken partijen zoals financiers,  belastingdienst en crediteuren. Dat is regelmatig nodig om tot een werkbare oplossing voor de problemen te komen.

In situaties waarin kredieten zijn verleend en de financier behoefte heeft aan externe deskundigheid wordt dezelfde aanpak gevolgd. BTBedrijfsadvies is gewend aan situaties waarin snelheid is geboden.

Contactgegevens

BTBedrijfsadvies

T (0341) 84 42 50

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.