Opdrachtgevers

 

BTBedrijfsadvies werkt voor gemeenten waar het gaat om advisering over financiële ondersteuning op grond van het Bbz (Besluit bijstandverlening zelfstandigen), een financieringsregeling voor het kleinbedrijf. Deze kredietregeling is een instrument dat door gemeenten wordt ingezet om levensvatbare bedrijven financieel te ondersteunen bij ernstige financiële problemen.
Daarvoor is een goed overwogen en objectief bedrijfseconomisch advies over de continuïteit noodzakelijk. Ook verzorgt BTBedrijfsadvies opleidingen voor gemeenten.

BTBedrijfsadvies werkt ook in opdracht van ondernemers en banken. Wanneer een objectieve visie op een bedrijf van een extern deskundige wenselijk is, wordt een bedrijfseconomische analyse gemaakt en toekomstmogelijkheden in kaart gebracht.


Voor curatoren of bewindvoerders wordt een snelle financiële analyse gemaakt van een bedrijf en worden, als dat zinvol is, de toekomstmogelijkheden van het bedrijf of een deel daarvan, beoordeeld. Daarnaast verzorgen wij bedrijfseconomische cursussen in opdracht van onder andere OSR Juridische Opleidingen en de MariënburgGroep.

Contactgegevens

BTBedrijfsadvies

Kauwenhoven 78

6741 PW Lunteren

 

T (0318) 48 33 82

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.