Privacyverklaring


Privacyverklaring

BTBedrijfsadvies verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Persoonsgegevens van klanten, als ook bezoekers van de website, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt BTBedrijfsadvies zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens/AVG. Onze website maakt gebruik van Google Analytics. Deze informatie is niet tot individuele personen te herleiden.


Delen van persoonsgegevens met derden

BTBedrijfsadvies verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming. Zij verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Beveiliging persoonsgegevens

BTBedrijfsadvies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: BTBedrijfsadvies B.V., Kauwenhoven 78, 6741 PW Lunteren of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lunteren, mei 2018

Contactgegevens

BTBedrijfsadvies

Kauwenhoven 78

6741 PW Lunteren

 

T (0318) 48 33 82

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.