Specialist Bbz 2004 of Ioaz nodig?

 

Bent u op zoek naar tijdelijke versterking binnen het publieke domein om de ondernemersregelingen Bbz 2004 en Ioaz te kunnen uitvoeren?

 

BTBedrijfsadvies kan uitkomst bieden met een netwerk van zelfstandig werkende specialisten. Hun expertise kunt u, vaak op korte termijn, inzetten. De zelfstandig specialisten hebben kennis van zaken, ruime ervaring en inlevingsvermogen.

 

De specialisten kunnen worden ingezet voor de volgende werkzaamheden:

• Het houden van intakegesprekken.

• Behandeling van aanvragen van (potentiële) ondernemers, zowel voor de aanvraag van een periodieke uitkering als voor de aanvraag van bedrijfskapitaal.

• Behandeling van Ioaz aanvragen.

• Berekenen van definitieve vaststellingen.

• Debiteurenonderzoek.

• Overige werkzaamheden met betrekking tot het Bbz 2004 en Ioaz, zoals behandeling verweerschriften en tussentijdse onderzoeken.

 

Er wordt gewerkt met een productenboek met vaste tarieven per product. Neem voor een uitgebreidere omschrijving van de werkzaamheden, normtijden en tarieven vrijblijvend contact met ons op. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Fred Blom of Tonny Tuerlings via het telefoonnummer (0318) 48 33 82 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

BTBedrijfsadvies

Kauwenhoven 78

6741 PW Lunteren

 

T (0318) 48 33 82

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.